Του πούλησε σπίτι άλλου και τσέπωσε πέραν των 58 χιλιάδων - Χειροπέδες σε 50χρονο

Του πούλησε σπίτι άλλου και τσέπωσε πέραν των 58 χιλιάδων - Χειροπέδες σε 50χρονο

Υπόθεση απόσπασης χρηματικού ποσού 58,400 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις, διερευνά στη Λεμεσό η Αστυνομία, που για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 50 ετών.

Σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε στο ΤΑΕ Λεμεσού άντρας ηλικίας 70 ετών, στο διάστημα μεταξύ Ιουνίου, 2023 και της 24ης Ιανουαρίου, 2026, ο ίδιος έδωσε στον 50χρονο το ποσό των 58,400 ευρώ, για αγορά κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού. Ο 50χρονος παρέλειψε να προχωρήσει στη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας της κατοικίας, που όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που έγιναν, ανήκει σε άλλο πρόσωπο και δεν είναι προς πώληση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 50χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, στη Λευκωσία. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE