Τραμπ: «Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση του πυρός για μια εβδομάδα»

Τραμπ: «Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση του πυρός για μια εβδομάδα»

Σε κατάπαυση του πυρός για μία εβδομάδα στην Ουκρανία λόγω πολικού ψύχους υποστηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ ότι συμφώνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως μεταδίδουν οι New York Time, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι «ζήτησε προσωπικά» από τον πρόεδρο Πούτιν να μην εκτοξεύσει πυραύλους στο Κίεβο εν μέσω του «ψύχους» που σαρώνει την περιοχή.

Δήλωσε επίσης ότι ο Πούτιν συμφώνησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE