Φλόριντα: Σύλληψη 18χρονης μετά από επίθεση με χοιρινή μπριζόλα στη μητέρα της

Φλόριντα: Σύλληψη 18χρονης μετά από επίθεση με χοιρινή μπριζόλα στη μητέρα της

18χρονη συνελήφθη μετά από καβγά με τη μητέρα της και φερόμενη επίθεση με χοιρινή μπριζόλα.

Μια 18χρονη από τη Φλόριντα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή έπειτα από ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατά το οποίο φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα της χρησιμοποιώντας μια χοιρινή μπριζόλα.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή Jensen Beach. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Farrah Kernan επέστρεψε στο σπίτι έπειτα από έξοδο κατά την οποία φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Λίγο αργότερα, είχε έντονο διαπληκτισμό με τη μητέρα της, ο οποίος κλιμακώθηκε γρήγορα.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε μάχη σώμα με σώμα μεταξύ των δύο γυναικών, με την 18χρονη να αρπάζει μια χοιρινή μπριζόλα και να την εκτοξεύει προς τη μητέρα της, πριν τη χαστουκίσει.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν ότι το θύμα έφερε «υπολείμματα φαγητού» στον ώμο, τα οποία -σύμφωνα με την αναφορά- ήταν συμβατά με κρέας χοιρινής μπριζόλας.

Η Kernan περιγράφηκε από τις Αρχές ως «μπερδεμένη» και «μη συνεργάσιμη» κατά τη σύλληψή της. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, με καθοριστικό στοιχείο της υπόθεσης να αποτελεί βίντεο που κατέγραψε φίλη της μητέρας της, η οποία βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή του περιστατικού. Η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις τοπικές αρχές.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE