Η κόντρα συνεχίζεται…Μέσω tweet σχολιάζει τις αναφορές του Γενικού Ελεγκτή ο Χάσικος

Η κόντρα συνεχίζεται…Μέσω tweet σχολιάζει τις αναφορές του Γενικού Ελεγκτή ο Χάσικος

Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξε ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος να σχολιάσει αναφορές του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του ΡΙΚ "Πρόσωπο με Πρόσωπο".

Με ανάρτηση στο Twitter αργά το απόγευμα του Σαββάτου (12/12), ο κ. Χάσικος καταγράφει απόσπασμα από τον χαιρετισμό που περιλαμβάνεται στην έκθεση του γενικού ελεγκτή, στον οποίο ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης αναφέρεται στις αγοραπωλησίες και ανταλλαγές τουρκοκυπριακών περιουσιών και τα σχέδια ανάπτυξης.

Σχολιάζοντας συγκεκριμένη αναφορά του κ. Μιχαηλίδη στην εκπομπή του ΡΙΚ, ο Σωκράτης Χάσικος αναφέρει ότι "ο γενικός ελεγκτής δήθεν δεν τα έχει με τον υπουργό Εσωτερικών", κατά την έκφρασή του.

"Ακόμα χειρότερα", προσθέτει ο κ. Χάσικος, "ο ελεγκτής δεν αναφέρει ότι τα πιο πάνω αφορούν προηγούμενο υπουργό, την Ελένη Μαύρου".

Στο καταληκτικό σχόλιο, ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρει επί λέξει: "Κατά τα άλλα, (ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης) νιώθει αδικημένος".

 

 

Πηγή  — riknews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE