Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Λευκωσία - Μίλησε με κυπριακή προφορά ο δράστης

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Λευκωσία - Μίλησε με κυπριακή προφορά ο δράστης

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού διαπράχτηκε τις πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή 13/12, γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα σε περίπτερο στην Λακατάμεια.

Ο δράστης αφού μπούκαρε στο περίπτερο εξανάγκασε την υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο, ύψους €400 και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο άγνωστος, είναι ύψους 1.70μ., ηλικίας 25 ετών περίπου, οποίος φορούσε μαύρο σακάκι με κουκούλα με την οποία είχε καλυμμένο το κεφάλι του, αλλά όχι το πρόσωπό του. 

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, o 25χρονος μίλησε στην υπάλληλο με κυπριακή προφορά ενώ τις κινήσεις του κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.