Σέξι παίκτριες του ράγκμπι τα πέταξαν έξω… για καλό σκοπό! (BINTEO)

Σέξι παίκτριες του ράγκμπι τα πέταξαν έξω… για καλό σκοπό!  (BINTEO)

Είναι σέξι, τα δίνουν όλα στο γήπεδο και τραβούν τα βλέμματα των ανδρών. Ο λόγος; Για μία γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Σκωτίας οι οποίες γδύθηκαν αλλά για καλό σκοπό.

Όπως μεταδίδει η Mirror, δέκα παίκτριες έκαναν τολμηρή φωτογράφηση στο γήπεδό τους στο Εδιμβούργο. Μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γήπεδο 200 φίλαθλοι οι οποίοι μάλλον απόλαυσαν το αναπάντεχο θέαμα.

Τα κορίτσια τα οποία είναι ηλικίας από 20 έως 40 ετών φωτογραφήθηκαν σε διάφορες πόζες.

Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ημερολόγιο με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανάπτυξη των υποδομών του γηπέδου τους αλλά και φια φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: .huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE