Σέξι παίκτριες του ράγκμπι τα πέταξαν έξω… για καλό σκοπό! (BINTEO)

Σέξι παίκτριες του ράγκμπι τα πέταξαν έξω… για καλό σκοπό!  (BINTEO)

Είναι σέξι, τα δίνουν όλα στο γήπεδο και τραβούν τα βλέμματα των ανδρών. Ο λόγος; Για μία γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Σκωτίας οι οποίες γδύθηκαν αλλά για καλό σκοπό.

Όπως μεταδίδει η Mirror, δέκα παίκτριες έκαναν τολμηρή φωτογράφηση στο γήπεδό τους στο Εδιμβούργο. Μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γήπεδο 200 φίλαθλοι οι οποίοι μάλλον απόλαυσαν το αναπάντεχο θέαμα.

Τα κορίτσια τα οποία είναι ηλικίας από 20 έως 40 ετών φωτογραφήθηκαν σε διάφορες πόζες.

Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ημερολόγιο με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανάπτυξη των υποδομών του γηπέδου τους αλλά και φια φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: .huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE