Τραγωδία στην Κοφίνου: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 55χρονου - Τι κατέδειξε

Τραγωδία στην Κοφίνου: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 55χρονου - Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 55χρονου Fins Alexandru από την Ρουμανία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Κοφίνου την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησε η Δρ. Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του 55χρονου επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.