Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνεται ένα μικρό όχημα με εμφανείς πρόχειρες μετατροπές, βαμμένο στα χρώματα της Αστυνομίας και με επιγραφές που παραπέμπουν σε περιπολικό, χωρίς ωστόσο να θυμίζει τα τυπικά υπηρεσιακά μέσα. Το όχημα εντοπίστηκε να κυκλοφορεί κανονικά σε πολυσύχναστο δρόμο, τραβώντας τα βλέμματα περαστικών και οδηγών.
Χρήστες των social media σχολιάζουν με χιούμορ αλλά και προβληματισμό, κάνοντας λόγο για «κυπριακή πατέντα», ενώ δεν λείπουν και όσοι εκφράζουν ανησυχία για το κατά πόσο πρόκειται για επίσημο όχημα ή για σατιρική/καρναβαλίστικη κατασκευή, ενδεχομένως στο πλαίσιο των ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




