ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξώδικα με την σέσουλα μοίρασε η Αστυνομία μέσα σε μόλις δυο μέρες – Εκατοντάδες οι παραβάσεις

Εξώδικα με την σέσουλα μοίρασε η Αστυνομία μέσα σε μόλις δυο μέρες – Εκατοντάδες οι παραβάσεις

Παγκύπριες εκστρατείες πραγματοποίησε η Αστυνομία μεταξύ του διαστήματος 11-13/12/2015, σε σχέση με το κάπνισμα, την υπερβολική ταχύτητα αλλά και τον έλεγχο αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, κατά τον πιο πάνω χρόνο, διενεργήθηκαν 497 έλεγχοι σε διάφορα νυκτερινά κέντρα σε όλη την Κύπρο κατά τις βραδινές κυρίως ώρες και έγιναν συνολικά 222 εξώδικες καταγγελίες προσώπων για τον περί Προστασίας της Υγείας Νόμο, μεταξύ των οποίων, υπεύθυνοι ή ιδιοκτήτες και υπάλληλοι υποστατικών. Να σημειωθεί ότι, στις επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου, οι έλεγχοι έγιναν σε συνεργασία με Υγειονομικούς Επιθεωρητές/Λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας. Επίσης, έγιναν ακόμα 68 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τη διενέργεια ελέγχων παγκύπρια, με στόχο την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας.

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 11-13/12/15, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας. 

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 229 οχήματα και 356 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Επίσης, κατά το πιο πάνω διάστημα, προέκυψαν 270 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και έγιναν 635 έλεγχοι αλκοόλης και 92 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 16 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Οι εκστρατείες της Τροχαίας παγκύπρια συνεχίζονται, τόσο στο κύριο οδικό δίκτυο, όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top