Πίσω από τα σίδερα ο απατεώνας που καταζητείτο από τις Γερμανικές Αρχές

Πίσω από τα σίδερα ο απατεώνας που καταζητείτο από τις Γερμανικές Αρχές

Ο 57χρονος παρουσιάστηκε την Κυριακή (13/12) ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου .

Διάταγμα κράτησης  οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 57χρονου Ελληνα, ο οποίος αναζητείται από τις γερμανικές αρχές σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης.

Ο 57χρονος παρουσιάστηκε την Κυριακή (13/12) ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου .

Το δικαστήριο Πάφου διέταξε την 8ήμερη κράτηση του εν αναμονή κάποιων εγγράφων από τις γερμανικές αρχές. 

Εναντίον του είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης από τη Γερμανία και αναζητείτο από τις γερμανικές αρχές για αδικήματα απάτης, που  διαπράχθηκαν στη Γερμανία το 2012.

Διαβάστε ακόμη: Απατεώνας κρυβόταν από τις γερμανικές αρχές και τον συνέλαβαν στην Πάφο – Ποιες οι κατηγορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE