Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα
04.02.2026 - 12:47
Σε στάση αναμονής είχε παραμείνει το Υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με την υπόθεση Φ. Φαίδωνα, εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την Αστυνομία, προκειμένου να καθορίσει τα επόμενα βήματά του.
Μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA, «Μεσημέρι και Κάτι», ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελίκκος Ηλία ανέφερε ότι την γνωμάτευση για την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος απέστειλε ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Σε προηγούμενες δηλώσεις του στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», ο κ.Ηλία, είπε πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την Αστυνομία, προσθέτωντας ότι «θα τη μελετήσουμε και να αξιολογήσουμε τη σοβαρότητα των γεγονότων».
Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.