Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λευκωσία - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη  17χρονης στη Λευκωσία - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Η ANNA AYSHE REDZEP AHMED, 17ετών, από την Βουλγαρία, απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 03/02/2026.

Η 17χρονη, περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,55 μ. περίπου, με καστανά μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE