Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λευκωσία - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη  17χρονης στη Λευκωσία - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Η ANNA AYSHE REDZEP AHMED, 17ετών, από την Βουλγαρία, απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 03/02/2026.

Η 17χρονη, περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,55 μ. περίπου, με καστανά μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE