Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
Σε μήνυμά της προς τα ΜΜΕ, η κ. Χρσυσοστόμου γράφει ότι τους λόγους της παραίτησής της τους αναφέρει σε επιστολή, την οποία έχει απευθύνει στην Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.
Διαβάστε αυτούσια την επιστολή της.
Αγαπητοί/τες συνεργάτες/τιδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
Σας ενημερώνω ότι από σήμερα δεν θα εκτελώ χρέη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Οικολόγων μετά από την παραίτηση μου. Τους λόγους της παραίτησης μου τους αναφέρω σε επιστολή την οποία έχω απευθύνει στην Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη και παραγωγική συνεργασία που είχαμε τα τέσσερα χρόνια που εκτελούσα χρέη Εκπροσώπου Τύπου.
Εύχομαι στον/στην καθένα/μια ξεχωριστά ότι καλύτερο και δημιουργικό καθώς και Καλά Χριστούγεννα.
Με οικολογικούς χαιρετισμούς
Ελένη Χρυσοστόμου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις