Θλίψη στη Λεμεσό για τον Άντρο Αγγελίδη: Ολές οι λεπτομέρειες για την κηδεία - Φωτογραφία

Θλίψη στη Λεμεσό για τον Άντρο Αγγελίδη: Ολές οι λεπτομέρειες για την κηδεία - Φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή ο Άντρος Αγγελίδης, μια σεμνή αλλά βαθιά σεβαστή μορφή της προσκοπικής οικογένειας της Λεμεσού.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της η Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λεμεσού, αποχαιρετώντας έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση και ήθος το προσκοπικό κίνημα, αναλαμβάνοντας κατά καιρούς διάφορες θέσεις ευθύνης. Η προσφορά του χαρακτηρίστηκε από συνέπεια, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τη νέα γενιά, αφήνοντας πίσω του ένα αποτύπωμα που δύσκολα σβήνει.

Η κηδεία του Άντρου Αγγελίδη θα τελεστεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας Κάτω Πολεμιδιών, στις 14:00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.