Προς ολοκλήρωση οδεύει η μαρίνα Παραλιμνίου - «Αποτελεί ένα μεγάλο, σύνθετο και στρατηγικής σημασίας έργο»

Προς ολοκλήρωση οδεύει η μαρίνα Παραλιμνίου - «Αποτελεί ένα μεγάλο, σύνθετο και στρατηγικής σημασίας έργο»

Η μαρίνα Παραλιμνίου, «το μεγαλύτερο εμβληματικό έργο υποδομής» του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας, εισέρχεται στην τελική του φάση, σηματοδοτώντας μια νέα αναπτυξιακή εποχή για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Σημειώνεται πως τα λιμενικά έργα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ οι εργασίες που αφορούν το εμπορικό και οικιστικό σκέλος του έργου προχωρούν «με εντατικούς ρυθμούς», σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Παράλληλα, το κτήριο που θα στεγάσει τις Υπηρεσίες Αστυνομίας και Τελωνείου, καθώς και ο σταθμός καυσίμων της μαρίνας, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία εντός του ερχόμενου μήνα, προστίθεται.

Αναφέρεται πως η μαρίνα Παραλιμνίου «αποτελεί ένα μεγάλο, σύνθετο και στρατηγικής σημασίας έργο, το οποίο αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στη συνολική αναπτυξιακή δυναμική του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ενισχύοντας τον ρόλο της ως σύγχρονου, διεθνούς προορισμού θαλάσσιου τουρισμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE