Πανικός στην Ερμού της Λάρνακας – Ταξιδιωτική βαλίτσα έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές

Πανικός στην Ερμού της Λάρνακας – Ταξιδιωτική βαλίτσα έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές

Έκλεισε την περιοχή και αμέσως ξεκίνησε τις έρευνες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, η Αστυνομία δέχθηκε πληροφορία γύρω στις 18:45 το απόγευμα της Κυριακής (13/12) πως στην οδό Ερμού στην Λάρνακα υπήρχε ύποπτο αντικείμενο και συγκεκριμένα μια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, της Άμεσης Επέμβασης αλλά και Πυροτεχνουργοί μετέβησαν στην περιοχή όπου διαπιστώθηκε μετά από έρευνα πως η ταξιδιωτική βαλίτσα ήταν άδεια. 

Μπορεί η βαλίτσα να ήταν άδεια όμως η Αστυνομία για ακόμη μια φορά έδειξε πως βρίσκεται σε πλήρη εντιμότητα για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE