Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε 63χρονος Ελληνοκύπριος
Κύπριος κατάδικος, ισοβίτης, ηλικίας 63 ετών, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: VIDEO: Τρέχουν οι έρευνες για Φαίδωνα - Στο κάδρο πέντε πρόσωπα - Στο μηδέν οι έρευνες για Άννυ
Συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι συναντήθηκε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά με συγκεκριμένο πρόσωπο, και όπως σημειώνει, συνομίλησε μαζί του μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Όπως αναφέρει, ο ίδιος ζήτησε να μάθει το πρόσωπο που της δίνει πληροφορίες για τα όσα αναφέρει στα βίντεο που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Επιπρόσθετα σημείωσε μεταξύ άλλων πως, «δεν σκοπεύω να σκοτώσω τον εαυτό μου και δεν σκοπεύω να έχω κάποιο ατύχημα».
Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά, «Πιαστε σειρά. Να φροντίσω να κινούμαι αργά αμπα τζαι εν κουτσιησετε...»
Η ίδια, δημοσίευσε ένα μικρό απόσπασμα από το βίντεο της συνομιλίας της και σημείωσε ότι θα αναρτήσει ολόκληρο το βίντεο σε επόμενη ανάρτηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




