Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Καλογεροπούλειο Στάδιο, σε αγώνα μεταξύ των ακαδημιών Άρη και Απόλλωνα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο προπονητής του Άρη φέρεται να απηύθυνε σχόλιο προς ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, γεγονός που προκάλεσε ένταση.

Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση με γονείς παικτών του Απόλλωνα, η οποία –σύμφωνα με μαρτυρίες– εξελίχθηκε σε σωματικό επεισόδιο, όταν ο 41χρονος φέρεται να έσπρωξε τον προπονητή, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος.

Ο προπονητής διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κλείδας και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, μέλη της οποίας συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων, προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.