«Κράτος μπανανία»: Όχημα πάρκαρε και… «έκοψε» ποδηλατοδρόμο στα δύο – «Να τα σηκώνει γερανός» – Δείτε βίντεο

«Κράτος μπανανία»: Όχημα πάρκαρε και… «έκοψε» ποδηλατοδρόμο στα δύο – «Να τα σηκώνει γερανός» – Δείτε βίντεο

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί νέο περιστατικό παράνομης στάθμευσης, κατά το οποίο όχημα σταθμεύτηκε πάνω σε ποδηλατόδρομο, καθιστώντας τον πρακτικά απροσπέλαστο και διχοτομώντας τον στα δύο.

Πολίτες ζητούν την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας και την θέσπιση νομοθεσίας που να επιτρέπει την άμεση απομάκρυνση τέτοιων οχημάτων με γερανό. Όπως τονίζουν, σε παρόμοιες περιπτώσεις η Αστυνομία θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα ρυμούλκησης (tow away), μεταφέροντας τα οχήματα σε ειδικούς χώρους φύλαξης.

Παράλληλα, προτείνεται η επιβολή αυστηρού προστίμου, της τάξης των 300 ευρώ, ως προϋπόθεση για την παραλαβή του οχήματος, με στόχο τον παραδειγματισμό και την αποτροπή αντίστοιχων συμπεριφορών στο μέλλον.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της οδικής παιδείας και της προστασίας των υποδομών για ποδηλάτες, οι οποίες συχνά αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και έλλειψη σεβασμού.

Το βίντεο ανέβηκε στη σελίδα του Κινήματος «Ανεξάρτητοι - Συμμαχία Ανατροπής» με έναν γνωστό πρωταγωνιστή.

Δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE