Θάνατος 42χρονης στο ΓΝ Λάρνακας - Πού βρίσκεται η έρευνα του ΟΚΥπΥ

Θάνατος 42χρονης στο ΓΝ Λάρνακας - Πού βρίσκεται η έρευνα του ΟΚΥπΥ

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 42χρονης Γεωργίας η οποία «έφυγε», δύο εβδομάδες μετά τη νοσηλεία της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου βρισκόταν σε κωματώδη και μη αναστρέψιμη κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση υστερεκτομής.

Ο Χαράλαμπος Χαριλάου, εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, μιλώντας στον alpha στην εκπομπή «alpha καλημέρα», ανέφερε ότι «έγινε η πρώτη καταγραφή των γεγονότων και ακολούθησε βάση των εσωτερικών κανονισμών πιο λεπτομερής καταγραφή η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών»

«Αναμένουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η έρευνα και εάν κριθεί ότι προκύπτουν τα οποιαδήποτε θέματα θα κινηθούν οι διαδικασίες που πρέπει», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE