Μας σοκάρει ο Έλληνας ηθοποιός : «Πήγαινα και με άνδρες και με γυναίκες και έχω και ένα γιο 17 ετών!»

Μας σοκάρει ο Έλληνας ηθοποιός : «Πήγαινα και με άνδρες και με γυναίκες και έχω και ένα γιο 17 ετών!»

«Εγώ πήγαινα και με άνδρες και με γυναίκες. Έχω και ένα γιο ετών! Δεν το ήξερε κανείς, είχα αποφασίσει να το κρύψω.»

 

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο Φώτης Σπύρος την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην εκπομπή "Αννίτα.gr" για τον… γιο που μάθαμε πρώτη φορά ότι έχει.

Ο Φώτης Σπύρος μετά τον σάλο που έφεραν οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, έρχεται με μια νέα δήλωση – βόμβα που αφορά τον γιο του που δεν γνωρίζαμε ότι έχει.

 «Εγώ πήγαινα και με άνδρες και με γυναίκες. Έχω και ένα γιο ετών! Δεν το ήξερε κανείς, είχα αποφασίσει να το κρύψω. Έμενε με τη μάνα του και τώρα μένει μαζί μου. Δεν ήθελα να το γνωρίσει κανείς. Δεν γούσταρα. Τον έκανα όταν ήμουν 23 ετών. Δεν παντρεύτηκα ποτέ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE