Αδειάζει τον Χαμπουλλά ο Συναγερμός – Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε για τα αμπελοπούλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αδειάζει τον Χαμπουλλά ο Συναγερμός – Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε για τα αμπελοπούλια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί με την ανάρτηση του Βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλλά να παρανομεί τρώγοντας αμπελοπούλια, έρχεται και το άδειασμα του από το ίδιο το κόμμα του!

Η προέκταση του θέματος φαίνεται πως δεν άρεσε στο ΔΗΣΥ όπου με ανακοίνωση του τοποθετείται, τονίζοντας πως ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του. 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση

Σε σχέση με ανάρτηση και σχόλια του βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα αμπελοπούλια, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επαναβεβαιώνει την πάγια θέση του για απόλυτο σεβασμό στις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και τις εθνικές νομοθεσίες.

Πέραν τούτου, ο καθένας είναι υπόλογος και κρίνεται από τις θέσεις του και αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεων του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE