Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Εμπορίου μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα, στο Ναϊρόμπι για να εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατίας στις εργασίες της Διάσκεψης του WTO, οι οποίες ξεκινούν την Τρίτη και ολοκληρώνονται την Παρασκευή.
Επιπλέον, προστίθεται, «ο κ. Λακκοτρύπης θα συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων σε σχηματισμό Υπουργών Εμπορίου, τη σύγκληση της οποίας έχει προγραμματίσει στο Ναϊρόμπι, στο πλαίσιο των εργασιών της Υπουργικής Διάσκεψης, η Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ».
Σημειώνεται ότι «η Υπουργική Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου πραγματοποιείται ανά διετία και συνιστά το ύψιστο επίπεδο λήψεως αποφάσεων πολιτικής υφής του Οργανισμού».
Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου.