Επίσημο το «διαζύγιο» ΑΚΕΛ – Χαραλαμπίδου – Ποιος θα την αντικαταστήσει στην επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Επίσημο το «διαζύγιο» ΑΚΕΛ – Χαραλαμπίδου – Ποιος θα την αντικαταστήσει στην επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Επίσημο είναι πλέον το διαζύγιο της Ειρήνης Χαραλαμπίδου με το ΑΚΕΛ με τον ΓΓ του κόμματος να βάζει τέλος στις διάφορες φημολογίες.

Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης (10/02) ο Στέφανος Στεφάνου εξήγησε πως λαμβάνοντας υπόψη τις προθέσεις που εξέφραζε η κ. Χαραλαμπίδου στα ΜΜΕ αλλά και λόγω του γεγονός ότι το κόμμα δεν ήθελε να αφήνει ανοικτά μέτωπα καθώς πλησιάζουμε στις βουλευτικές εκλογές του Μάϊου το ΑΚΕΛ κάλεσε την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να ξεκαθαρίσει την θέση. Παρόλα αυτά οι όποιες συζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα και ως εκ τούτου το διαζύγιο είναι πλέον οριστικό.

Ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε πως μετά την αποχώρηση της κ. Χαραλαμπίδου την προεδρία της επιτροπής Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με απόφαση του κόμματος αναλαμβάνει πλέον ο Γιώργος Κουκουμάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.