Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 42χρονης Γεωργίας - Σε εξέλιξη οι έρευνες από Αστυνομία και ΟΚΥπΥ

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 42χρονης Γεωργίας - Σε εξέλιξη οι έρευνες από Αστυνομία και ΟΚΥπΥ

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 42χρονης Γεωργίας Χριστοφή που «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφότου βρέθηκε λιπόθυμη στην τουαλέτα μετά από χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις. 

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από την Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη, που έπασχε από κατά πλάκα σκλήρυνση, παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση της υγείας της μετά την επέμβαση, ενώ η οικογένειά της έχει ήδη αποστείλει επιστολή στη διεύθυνση του νοσηλευτηρίου, καταγράφοντας τα γεγονότα που προηγήθηκαν. ΟΚΥπΥ και Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της μετά από καταγγελία της οικογένειας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Λετυμπιώτης: «Διερευνώνται οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού προς τα κατεχόμενα»

Διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές οι ισχυρισμοί περί πετροβολισμού και ρίψης κροτίδων από τις ελεύθερες περιοχές της Λευκωσίας προς τα κατεχόμενα, κατά την 1η Απριλίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.