«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός και λογοτέχνης, Κώστας Κατσώνης - Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Εκπαίδευση

«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός και λογοτέχνης, Κώστας Κατσώνης - Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Εκπαίδευση

Απεβίωσε ο εκπαιδευτικός και λογοτέχνης, Κώστας Κατσώνης.

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, με ανάρτησή της στα ΜΚΔ, την Τετάρτη το πρωί, εξέφρασε θλίψη, σημειώνοντας πως ο Κώστας Κατσώνης υπήρξε σημαντικό στέλεχος στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την Εκπαίδευση, τόσο από τη θέση του Πρώτου Λειτουργού Εκπαίδευσης του Υπουργείου, όσο και μέσα από την ενεργό και ουσιαστική συμβολή του στον τομέα της Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας.

Η ΥΠΑΝ αναφέρει επίσης ότι ο εκλιπών διακρίθηκε για τη διάθεσή του να στηρίζει τον συνάνθρωπό του και να συμβάλλει έμπρακτα στην κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη της Κύπρου.

Η κ. Μιχαηλίδου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.