Τον «έκαψε» πληροφορία: Διέρρηξε το διαμέρισμα 36χρονης, πήρε το κλειδί και έφυγε «κύριος» με το αυτοκίνητό της - Χειροπέδες σε 27χρονο

Τον «έκαψε» πληροφορία: Διέρρηξε το διαμέρισμα 36χρονης, πήρε το κλειδί και έφυγε «κύριος» με το αυτοκίνητό της - Χειροπέδες σε 27χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή αυτοκινήτου, γύρω στις 11.30 χθες το μεσημέρι, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 27χρονο και διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα του στην Πάφο, όπου εντόπισαν το κλειδί αυτοκινήτου, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια είχε κλαπεί. Το κλοπιμαίο όχημα εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, σταθμευμένο σε χώρο στην περιοχή του κτιρίου όπου διέμενε ο 27χρονος.

Αφού με τον εντοπισμό του κλοπιμαίου οχήματος εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της 36χρονης ιδιοκτήτριας του, ακολούθησαν εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε η διάρρηξη της κατοικίας της 36χρονης. Από την οικία κλάπηκε το κλειδί του αυτοκινήτου και το ίδιο το όχημα.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής. Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE