Συνελήφθη 32χρονος που καταζητείτο για σοβαρά αδικήματα στην Αγία Νάπα

Συνελήφθη 32χρονος που καταζητείτο για σοβαρά αδικήματα στην Αγία Νάπα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σοβαρών αδικημάτων, που διαπράχθηκαν τον Ιανουάριο, 2025, καθώς επίσης στις 25 Σεπτεμβρίου και στις 08 Οκτωβρίου, 2025, στην Αγία Νάπα.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 32χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 13 και στις 22 Οκτωβρίου, 2025, καθώς επίσης στις 24 Ιανουαρίου, 2026, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, (Οι Αστυνομικές Ανακοινώσεις για Καταζητούμενο Πρόσωπο, ημερομηνιών 13 και 22/10/2025, και 24/01/2026, είναι σχετικές).

Ο 32χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ χθες 11 Φεβρουαρίου, 2026. Μετά και τον εντοπισμό του 32χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE