Στο νοσοκομείο επτά μηνών βρέφος μετά από τροχαίο στον Αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο επτά μηνών βρέφος μετά από τροχαίο στον Αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό - Λεπτομέρειες

Eπτά μηνών βρέφος βρισκόταν σε ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος βρισκόταν σε παιδικό κάθισμα ασφαλείας , ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως και η μητέρα του η οποία φαίνεται να τραυματίστηκε από την σύγκρουση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης, υπό συνθήκες που διερευνώνται, γυναίκα οδηγός με βρέφος στο όχημα, προσέκρουσε στο προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα των τραυματισμό της μητέρας του βρέφους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE