Τετ-α-τετ Αβέρωφ με Έρχιουρμαν στη Νέα Υόρκη: Το παρασκήνιο μιας συνάντησης με φόντο την Ολγκίν

Τετ-α-τετ Αβέρωφ με Έρχιουρμαν στη Νέα Υόρκη: Το παρασκήνιο μιας συνάντησης με φόντο την Ολγκίν

Μια συνάντηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος έλαβε χώρα στην «καρδιά» των εξελίξεων, τη Νέα Υόρκη, ανάμεσα στον βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

​Ο Αβέρωφ Νεοφύτου πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

​Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Η συνάντηση διευθετήθηκε μετά από επικοινωνία του ιδίου, όταν πληροφορήθηκε την παρουσία του κ. Έρχιουρμαν στην αμερικανική μεγαλούπολη. Στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη για επανένωση του τόπου προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού.

​Ο κ. Νεοφύτου ξεκαθάρισε πως απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η ευόδωση της αποστολής της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

​«Στην παρούσα κρίσιμη φάση, προτεραιότητά μου είναι η ευόδωση της αποστολής της κ. Ολγκίν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE