Θάνατος 72χρονης: Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για την ασθενή που «έσβησε» στο ΓΝ Λάρνακας - «Το περιστατικό θα διερευνηθεί»

Θάνατος 72χρονης: Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για την ασθενή που «έσβησε» στο ΓΝ Λάρνακας - «Το περιστατικό θα διερευνηθεί»

Απάντηση για την καταγγελία αναφορικά με την υπόθεση της 72χρονης ασθενούς, Κωνσταντίνα Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου, έδωσε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Συγκεκριμένα, ο ΟΚΥπΥ δηλώνει ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί και «εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι, στάλθηκε επιστολή με αποδέκτες τον υπουργό Υγείας, Νεόφυτο Χαραλαμπίδη, τη Γενική Διευθύντρια ΟΑΥ, Έφη Καμμίτση και τον εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, Κύπρο Σταυρίδη, στην οποία η οικογένεια κάνει λόγο για απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας σε νοσηλευτήριο του ΟΚΥπΥ, ενώ παράλληλα ζητά άμεση και πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE