ΥΠΕΣ: Έρχονται αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια

ΥΠΕΣ: Έρχονται αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια

Αλλαγές στα στεγαστικά σχέδια ακριτικών και ορεινών περιοχών και στο σχέδιο Ανακαινίζω- Ενοικιάζω ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό.

Πρόσθεσε ότι έχει εκπονηθεί ένα νέο σχέδιο, το οποίο αφορά φοιτητικές εστίες. «Διαβλέπουμε ότι με την κάθοδο ακόμα περισσότερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα προκύψει μεγαλύτερη ανάγκη για φοιτητικές εστίες», ανέφερε.

Ο Υπουργός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των σχεδίων και επιφυλάχθηκε να τα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου η οποία, όπως ανέφερε, θα πραγματοποιηθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όπως είπε καταληκτικά, θα γίνει παρουσίαση και της πορείας υλοποίησης της στεγαστικής πολιτικής της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE