Χειροπέδες σε 28χρονο - Καταζητείτο για υπόθεση εμπορίου κοκαΐνης και ecstasy

Χειροπέδες σε 28χρονο - Καταζητείτο για υπόθεση εμπορίου κοκαΐνης και ecstasy

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 28 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών, που διερευνά η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ.

Πρόκειται για υπόθεση παράνομης κατοχής, και προμήθειας ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και MDMA, ουσία γνωστή και ως «ecstasy», αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία διαπράχθηκαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου, 2025, στην επαρχία Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 28χρονου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. 

Στη συνέχεια σήμερα, ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ. Μετά και τον εντοπισμό του 28χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχείων του είναι αχρείαστη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE