ΒΙΝΤΕΟ: Ο Φειδίας καλεί τον Φαίδωνα σε podcast για «να τα πει όλα»!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Φειδίας καλεί τον Φαίδωνα σε podcast για «να τα πει όλα»!

Ο Φειδίας Παναγιώτου με βίντεο που ανάρτησε στα social media καλεί δημόσια τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, να καθίσει στο μικρόφωνο του podcast του και να απαντήσει στις σοβαρές κατηγορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Φειδίας ξεκίνησε την παρέμβασή του αναγνωρίζοντας το έργο του Δημάρχου, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως έναν από τους καλύτερους δημάρχους που πέρασαν ποτέ από την Κύπρο. Ωστόσο, τόνισε πως οι πρόσφατες καταγγελίες για βιασμό, κατάχρηση εξουσίας και κατάχρηση δημόσιων πόρων, δημιουργούν ένα σύννεφο που μόνο η απόλυτη διαφάνεια μπορεί να διαλύσει.

«Το να λες απλά ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες, δεν αρκεί. Πρέπει να μας εξηγήσεις και τα στοιχεία που έχεις.»

Ο Φειδίας κάλεσε τον κ. Φαίδωνος να κάνει πράξη την πίστη του στη διαφάνεια –για την οποία πάλευε τόσα χρόνια– και να παρουσιάσει δημόσια τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του. Αν και ο Δήμαρχος Πάφου έχει δηλώσει πως πρόκειται για προσπάθεια εξόντωσής του, ο Φειδίας επιμένει πως οι πολίτες χρειάζονται απαντήσεις και αποδείξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE