Συγκλονιστικές εικόνες από το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρνακα: Κυκλοφοριακό χάος - Η κατάσταση υγείας των επιβατών

Συγκλονιστικές εικόνες από το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρνακα: Κυκλοφοριακό χάος -  Η κατάσταση υγείας των επιβατών

Ανησυχία προκλήθηκε σε κύριο δρόμο της Λάρνακας όταν όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες το μεσημέρι της Δευτέρας 16/2 στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε στον δρόμο παρά πάρκο Τεκκέ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι. Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:13.

Ο οδηγός του οχήματος, αντιλήφθηκε την πυρκαγιά και αφού στάθμευσε το όχημά του, εξήλθε με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μαύροι καπνοί στην Αλυκή Λάρνακας - Ξέσπασε φωτιά σε όχημα – Σοκαριστικό βίντεο

Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.