Τον «έκαψε» μαρτυρία: Χειροπέδες σε 40χρονο για φωτιά σε κτίριο της Λευκωσίας

Τον «έκαψε» μαρτυρία: Χειροπέδες σε 40χρονο για φωτιά σε κτίριο της Λευκωσίας

Χειροπέδες σε 40χρονο κάτοικο Λευκωσίας πέρασαν το απόγευμα της Δευτέρας (16/02) μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού κτιρίου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε κτίριο στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από περίοικους πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή. 

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κτιρίου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του πιο πάνω συλληφθέντα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE