Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»

Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»

"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

"Ούτε σε διώκτες", συνέχισε, "ούτε στους δημιουργούς του μονταρισμένου βίντεο, ούτε σε όσους εκμεταλλεύτηκαν για πολιτικούς λόγους το βίντεο, ούτε σε όσους με κατέκριναν".

Είπε ότι ήταν και παραμένει καθαρός, προσθέτοντας πως, πρώτο μέλημά του είναι το κράτος δικαίου για καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ο Δημήτρης Συλλούρης ανέφερε πως η διαφθορά και η διαπλοκή έχουν ως αποτέλεσμα τον πλούτο, τον οποίο, όπως είπε, ο ίδιος δεν έχει.

Τόνισε μάλιστα, πως κάποιοι έκαναν τη διαφθορά σύνθημα, λέγοντας πως μαζί με τη διαπλοκή, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με εργαλειοποίηση και πολιτική σκοπιμότητα.

Πρόσθεσε ακόμη πως επιδιώκει την αποκατάσταση της αλήθειας, μέσα από τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE