Νέο σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη για τη ζωή 59χρονος - Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα του

Νέο σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη για τη ζωή 59χρονος - Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα του

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και αίτια πρόκλησης οδικής σύγκρουσης, που συνέβη σήμερα στην επαρχία Αμμοχώστου και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό άντρα ηλικίας 59 ετών.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.10 το απόγευμα, σε περιοχή στο Παραλίμνι, όπου ο 59χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα σε χωματόδρομο, κατευθυνόμενος προς τον κύριο δρόμο Παραλιμνίου-Αγίας Νάπας. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα του ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να τραυματιστεί.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου τον 59χρονο, ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE