Γιαννάκης Ομήρου: Αξιόμεμπτη πράξη η ενέργεια του Ε. Χαμπουλλά

Γιαννάκης Ομήρου: Αξιόμεμπτη πράξη η ενέργεια του Ε. Χαμπουλλά

Αξιόμεμπτη πράξη συνιστά η ανάρτηση από πλευράς του Βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίας του ίδιου σε γεύμα με αμπελοπούλια σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

«Η ενέργεια του Βουλευτή Ευγένιου Χαμπουλλά να αναρτήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφία του ιδίου σε γεύμα με αποδημητικά πτηνά των οποίων απαγορεύεται η θήρα και η κατοχή, συνιστά πράξη αξιόμεμπτη», αναφέρει ο κ. Ομήρου σε γραπτή δήλωσή του.

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπενθυμίζει, «οφείλουν να είναι πρότυπα σε ό,τι αφορά την τήρηση της νομοθεσίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.