Έρχιουρμαν προς Χριστοδουλίδη: «Δεν μπαίνω σε παιχνίδι επίρριψης ευθυνών – Τα λέμε στις 24 Φεβρουαρίου»

Έρχιουρμαν προς Χριστοδουλίδη: «Δεν μπαίνω σε παιχνίδι επίρριψης ευθυνών – Τα λέμε στις 24 Φεβρουαρίου»

Δεν θα εμπλακεί σε παιχνίδια επίρριψης ευθυνών, αναφέρει ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με ερωτήματα που του απηύθυνε δημόσια σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Ο κ. Χριστοδουλίδης μού έθεσε ερωτήματα και μου ζήτησε να απαντήσω δημόσια. Το κοινό γνωρίζει ήδη όλα όσα έχω θέσει στο τραπέζι», αναφέρει ο κ. Έρχιουρμαν. «Επιπλέον, θα έχουμε μια συνάντηση με τον κ. Χριστοδουλίδη στις 24 Φεβρουαρίου. Εκεί, θα έχει ερωτήσεις για μένα και εγώ θα έχω ερωτήσεις για αυτόν. Θα απαντήσω στις ερωτήσεις του όπως πάντα. Ελπίζω και εύχομαι να απαντήσει και στις δικές μου», επισημαίνει.

«Πολλοί έχουν προσπαθήσει να δοκιμάσουν την υπομονή και την ψυχραιμία μου μέχρι τώρα. Δεν τα έχουν καταφέρει», αναφέρει ο Τ/κ ηγέτης. «Συνεχίζω την πορεία μου με υπομονή, ψυχραιμία, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, βασιζόμενος στη θέληση του λαού μου για μια λύση», προσθέτει.

«Δεν έχω εμπλακεί σε παιχνίδια επίρριψης ευθυνών. Δεν θα εμπλακώ», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE