Πέθανε η Ελένη Θεοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Πέθανε η Ελένη Θεοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους η είδηση του θανάτου της Ελένης Θεοδούλου από τους Εργάτες που «έφυγε» από τη ζωή στις 20 Φεβρουαρίου σε ηλικία 70 ετών .

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026, ώρα 14:00.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 13:00

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Εργατών.

Παράκληση της οικογένειας, όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την "Αροδαφνούσα" και άπορες οικογένειες της κοινότητας Εργατών.

ree

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE