«Ξάφρισαν» την οικία 59χρονης: Την απείλησαν με ψαλίδι κλαδέματος και την κλείδωσαν μαζί με τις οικιακές βοηθούς - Στο κελί 30χρονος

«Ξάφρισαν» την οικία 59χρονης: Την απείλησαν με ψαλίδι κλαδέματος και την κλείδωσαν μαζί με τις οικιακές βοηθούς - Στο κελί 30χρονος

Υπό πενθήμερη κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, τέθηκε άντρας ηλικίας 30 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας, και ληστείας, που διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο, 2024, στη Λάρνακα.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που διενήργησε χθες στη Λεμεσό η ΥΚΑΝ και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί στο πλαίσιο διερεύνησης από το ΤΑΕ Λάρνακας, της υπόθεσης διάρρηξης και ληστείας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου 2024, τέσσερα πρόσωπα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία 59χρονης στη Λάρνακα και υπό την απειλή ψαλιδιού κλαδέματος, έθεσαν υπό περιορισμό, σε δωμάτιο της οικίας, τόσο την 59χρονη, όσο και τις δύο οικιακές βοηθούς της, ηλικίας 34 και 35 ετών. Ακολούθως, οι δράστες αφού έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά, ρολόγια και χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο

Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο

Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.