Κίτρινη Προειδοποίηση: Ανατροπή στον καιρό την ώρα που πετάμε χαρταετό – Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες

Κίτρινη Προειδοποίηση: Ανατροπή στον καιρό την ώρα που πετάμε χαρταετό – Πού θα χτυπήσουν καταιγίδες

Το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου εξέδωσε σήμερα, ανήμερα της Καθαρά Δευτέρα, κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες με ισχύ από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεμονωμένες αλλά ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως περιοχές του εσωτερικού, τα ορεινά, αλλά πιθανόν και τμήματα των νοτίων και ανατολικών παραλίων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των φαινομένων δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση, ενώ η ένταση της βροχής ενδέχεται να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα. Οι αρμόδιες αρχές καλούν το κοινό να επιδεικνύει προσοχή στις μετακινήσεις και στις δραστηριότητες της ημέρας, καθώς πολλοί πολίτες βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE