ΠτΔ: Καθορίζεται ελάχιστη ηλικία για λογαριασμό στα ΜΚΔ - Ετοιμάζεται σχετικό νομοσχέδιο
Η ηλικία των 15 ετών καθορίζεται ως ελάχιστο όριο για τη δημιουργία και διατήρηση λογαριασμού σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, για το θέμα του αφθώδουε πυρετού και πώς προσανατολίζεται η Κυβέρνηση να χειριστεί το όλο ζήτημα, υπό το φως ότι το ζήτημα υπάρχει και στις δύο κοινότητες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «από την πρώτη στιγμή, από τον Δεκέμβριο όπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα στις κατεχόμενες περιοχές, λήφθηκαν συγκεκριμένα μέτρα από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες.
Δεύτερον, φαίνεται, δεν γνωρίζω, φαίνεται, είναι μια πρώτη ενημέρωση που έχω και εγώ, να υπήρξαν ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες, οι οποίες οδήγησαν στη δύσκολη, πολύ δύσκολη κατάσταση πραγμάτων που έχουμε να διαχειριστούμε σήμερα.
Τρίτον, θα σταθούμε ως Κυβέρνηση δίπλα σε όλους τους επηρεαζόμενους, από όλες τις απόψεις. Να το ξεκαθαρίσω αυτό. Και στους κτηνοτρόφους, θα σταθούμε στο πλευρό όλων των επηρεαζόμενων.
Τέταρτο, είναι ότι μέσα σε αυτή την κατάσταση το γεγονός ότι συνεχίζονται κανονικά οι εξαγωγές των προϊόντων που παράγονται, το γάλα, τα χαλλούμι ειδικότερα, που είναι ένα σημαντικό προϊόν εξαγωγής της Κυπριακής Δημοκρατίας, χωρίς τα όποια προβλήματα της περιοχής».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




