Πρόβλημα στην υδραντλία αφήνει σπίτια της Στενής χωρίς ύδρευση

Πρόβλημα στην υδραντλία αφήνει σπίτια της Στενής χωρίς ύδρευση

Χωρίς νερό έμειναν κατοικίες στην Κοινότητα Στενής λόγω προβλήματος στην υδραντλία ύδρευσης της κοινότητας σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Στενής Ηλία Λαμπίδη, ο οποίος σημείωσε ότι αύριο το πρωί αναμένεται η επιδιόρθωση της υδραντλίας και η αποκατάσταση της παροχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Στενής, έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στην υδραντλία, με αποτέλεσμα, όπως είπε ο κ. Λαμπίδης, κάποιες κατοικίες που βρίσκονται ψηλά στην κοινότητα να έχουν πρόβλημα ύδρευσης.

Ο κ. Λαμπίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως αύριο το πρωί αναμένεται η επιδιόρθωση της υδραντλίας.

Η υδραντλία, είπε, είχε εγκατασταθεί το 1996 από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων Πάφου, οπότε «η φθορά της είναι αναμενόμενη».

Επεσήμανε επίσης πως καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αντικατάστασή της το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE