ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγαινε για να βάλει συναγερμό σε σπίτια και μετά έκανε διάρρηξη!

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγαινε για να βάλει συναγερμό σε σπίτια και μετά έκανε διάρρηξη!

Κι όμως τέτοια φαινόμενα δεν τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες, αλλά πλέον αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση 36χρονου Ρουμάνου, ο οποίος τη Δευτέρα (14/12) καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο 36χρονος δούλευε σε εταιρεία τοποθέτησης συστημάτων συναγερμού. Όμως, σε ένα από τα σπίτια στο οποίο εργάστηκε για εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος εισήλθε ξανα μετά από καιρό με άλλη ιδιότητα. Αυτή του κλέφτη…

Συγκεκριμένα, στις 24 Μαΐου του 2013 και ενώ είχε σταματήσει να δουλεύει για τη συγκεκριμένη εταιρεία, μετέβη στη συγκεκριμένη οικία και ισχυρίστηκε ότι ο σκοπός της εκεί παρουσίας του είναι να κάνει συντήρηση στο σύστημα συναγερμού.

Στην οικιακή βοηθό που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, μάλιστα, παρουσίασε και διάφορα έγγραφα για να γίνει πιο πιστευτός, ενώ την ίδια στιγμή ο συνεργός του σε ρόλο εργάτη κρατούσε μια σκάλα…

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο δημοσιογράφος Χριστάκης Γιαννακός («Φιλελεύθερος»), όταν εισήλθε στο σπίτι ο δράστης ζήτησε από την οικιακή βοηθό να περιορίσει τον σκύλο της οικογένειας γιατί… φοβόταν.

Τελικά έκλεψε χρυσαφικά 3.780 ευρώ για να καταλήξει 2,5 χρόνια μετά... στης φυλακής τα σίδερα.

Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top