Φάκελοι- φωτιά για Φαίδωνα Φαίδωνος: Καταγγελίες και 110 τ/κ περιουσίες στο μικροσκόπιο της Νομικής Υπηρεσίας

Φάκελοι- φωτιά για Φαίδωνα Φαίδωνος: Καταγγελίες και 110 τ/κ περιουσίες στο μικροσκόπιο της Νομικής Υπηρεσίας

Στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας αναμένεται να φτάσουν εντός των επόμενων ημερών οι φάκελοι για τον εν αργία Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως μετέδωσε ο Χριστόφορος Νέστορος στον Αlpha, «οι έρευνες του ΤΑΕ Αρχηγείου έχουν ολοκληρωθεί και ο φάκελος της καταγγελίας για το 2014 αναμένεται να παραδοθεί στον γενικό Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες».

Παράλληλα, υπό εξέταση παραμένουν και οι φάκελοι για κατάχρηση εξουσίας, με στόχο να ξεκαθαριστεί αν προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Στο μεταξύ, η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών συνεχίζει τη διερεύνηση 110 υποθέσεων μισθώσεων στον Δήμο Πάφου και παγκύπρια, με τη μεγάλη πλειοψηφία να μην εμφανίζει παρατυπίες, ενώ λίγες περιπτώσεις διαφοροποίησης σκοπού χρήσης ακινήτων παραμένουν υπό περαιτέρω έλεγχο.

Δείτε το Βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό