Μετά τις εκλογές το πόρισμα-βόμβα για το “Κράτος Μαφία” – Τι καθυστερεί την ανακοίνωση

Μετά τις εκλογές το πόρισμα-βόμβα για το “Κράτος Μαφία” – Τι καθυστερεί την ανακοίνωση

Μετά τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου αναμένεται τελικά η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που αφορά το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη και τους ισχυρισμούς περί διαφθοράς σε βάρος του τέως Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Η καθυστέρηση αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ζητήματα υγείας μελών της ερευνητικής ομάδας αλλά και στον μεγάλο όγκο υλικού που βρίσκεται υπό αξιολόγηση.

Οι λειτουργοί φέρονται να ζήτησαν παράταση μέχρι το τέλος Απριλίου για την ολοκλήρωση των τελευταίων κεφαλαίων, τα οποία θεωρούνται καθοριστικής σημασίας, ενώ αναμένεται σχετική επίσημη ενημέρωση από την Αρχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE