Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο Γιώργος Κούμας - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο Γιώργος Κούμας - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 26/2 στις 9 το πρωί ο τέως πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μετά την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να καταχωρήσει ποινικής υπόθεσης εναντίον του, αναφορικά με ενδεχόμενο ασυμβίβαστο.

Στο κατηγορητήριο σε βάρος του, περιλαμβάνονται κατηγορίες που αφορούν σε δύο νομοθεσίες:

- στον περί καταπολέμησης της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων νόμο,

- και στην νομοθεσία περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ποινική υπόθεση καταχωρίσθηκε και εναντίον δύο εταιρειών του Γιώργου Κούμα.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE