ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρνακα: Παραλίγο φονικό για ασήμαντη αφορμή! «Θα σας σφάξω…» φώναζε 62χρονος και κατέληξε υπό κράτηση

Λάρνακα: Παραλίγο φονικό για ασήμαντη αφορμή! «Θα σας σφάξω…» φώναζε 62χρονος και κατέληξε υπό κράτηση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έθεσε υπό τετραήμερη κράτηση ένα 62χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με σκοπό να εκφοβίσει το γιο του.

Διαβάστε επίσης: Καμάρες Λάρνακας: Ο Φ.Θ ήθελε να σφάξει τον ίδιο του τον γιο - «Εννά σας σφάξω, εννα σας σκοτώσω», φώναζε!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα, ενώ ο 62χρονος βρισκόταν σπίτι του μαζί με τη σύζυγο και το γιο τους, σε κάποια στιγμή και για ασήμαντη, όπως αναφέρεται αφορμή, άρχισε να λογομαχεί μαζί τους.

Ο 62χρονος φέρεται με μαχαίρι με λεπίδα δέκα εκατοστών να απείλησε τη σύζυγο και τον γιο του και φέρεται, επίσης, να φώναξε «θα σας σφάξω». Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος κρατώντας το μαχαίρι κινήθηκε εναντίον του γιου του, ο οποίος κατάφερε να αποφύγει το κτύπημα ωστόσο ο πατέρας μπήκε στο υπνοδωμάτιο του έχοντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο.

Βλέποντας τον πατέρα του ο γιος βγήκε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο του για να διαφύγει ωστόσο καθώς απομακρυνόταν ο 62χρονος φέρεται να έριξε εναντίον του οχήματος ένα πυροβολισμό, χωρίς να το πλήξει.

Σύμφωνα  πάντα με την Αστυνομία, ο πατέρας μπήκε στο δικό του αυτοκίνητο έχοντας μαζί το κυνηγετικό όπλο και αναχώρησε από το σπίτι του.

Δύο περίπου ώρες αργότερα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν το αυτοκίνητο του 62χρονου σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λάρνακα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 62χρονος ο οποίος ανακρινόμενος ανέφερε ότι πυροβόλησε κατά του οχήματος επειδή φοβήθηκε ότι θα δεχόταν επίθεση από το γιο του.

Ο 62χρονος υπέδειξε στην Αστυνομία τον χώρο όπου πέταξε το άδειο φυσίγγιο μετά που πυροβόλησε στον αέρα εναντίον του αυτοκινήτου του γιου του. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 62χρονου η Αστυνομία εντόπισε επίσης το πιστονάκι του φυσιγγίου.  Ο 62χρονος παρουσιάστηκε τη Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top